روایت گر حدیث ما که بدان دلهای شیعیان ما را استوار می دارد، از هزارعابد برتر است . [امام صادق علیه السلام]
 
یکشنبه 04 اردیبهشت 28 , ساعت 1:55 عصر
این مفاهیم در بسیاری از ادیان و باورهای مختلف جهان، نشانه‌ای از امید به دگرگونی و بازسازی جهانی بهتر و عادلانه‌تر است که در آن اصول اخلاقی و انسانی بر شر و فساد غلبه خواهند کرد. 
این مفاهیم در بسیاری از ادیان و باورهای مختلف جهان، نشانه‌ای از امید به دگرگونی و بازسازی جهانی بهتر و عادلانه‌تر است که در آن اصول اخلاقی و انسانی بر شر و فساد غلبه خواهند کرد.
گروه فرهنگ-رجانیوز: تقریباً همه کسانی که در زمینه آخرالزمان مطالعه دارند، اتفاق نظر دارند که تمامی اقوام جهان در انتظار یک آینده روشن برای بشر  و چشم‌به‌راه ظهور یک رهبر بزرگ هستند که هر قوم او را به نامی خاص می‌شناسد؛ اما در اوصاف کلی و اصول برنامه‌های انقلابی او اتفاق‌نظر دارند. همان‌طور که پیشتر گفته شد، انسان فطرتاً آینده بشر را روشن می‌داند و علاوه بر فطرت، سیر تکاملی جامعه نیز بر این امر دلالت دارد. افزون بر این، نشانه‌های بسیار فراوانی در کتب ادیان آسمانی و مذاهب هندی و شرقی بر روشن بودن آینده جهان دلالت دارد.
 
به همین خاطر، برخلاف آنچه ممکن است برخی پندارند، اعتقاد به ظهور یک نجات‌دهنده بزرگ که به مرهم‌نهادن بر دردهای انسان‌ها و تحقق آینده‌ای روشن برای جهان مشغول شود، تنها مختص مسلمانان یا حتی مذاهب شرقی نیست. بلکه اسناد و مدارک موجود نشان می‌دهند که این باور، اعتقادی عمومی و دیرینه در میان اقوام و مذاهب مختلف در شرق و غرب بوده است که این خود گواهی است بر فطری بودن این موضوع. گرچه در برخی از مذاهب مانند اسلام تأکید بیشتری بر آن شده است.
یکشنبه 04 اردیبهشت 14 , ساعت 1:3 عصر

 

کتاب‌ «مردان خانه من» - کراپ‌شده

یک منتقد ادبی گفت: در زمینه ادبیات دفاع مقدس به ویژه زندگینامه‌ها و شرح‌حال‌ها و آثاری که به شهدای بزرگوار یا خانواده‌های معظم آنها می‌پردازد، با یک مشکل و آسیب روبه‌رو هستیم و آن هم قالب‌شناسی است.

به گزارش مشرق، کتاب «مردان خانه من» با حضور محمد قاسمی‌پور، منتقد، راضیه تجار، نویسنده اثر، سردار مهدی امیریان، رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس و سردار عباس بایرامی، رئیس سازمان اسناد و مدارک دفاع مقدس سه‌شنبه در باغ موزه دفاع مقدس رونمایی شد. ادامه مطلب...

شنبه 04 اردیبهشت 6 , ساعت 1:22 عصر

تجلی همبستگی میان ارتش و سپاه، بسیج و پیشمرگان کرد در دفاع از میهن

بر اساس آنچه در کتاب «تداوم اشغال و بحران»، منتشر شده در مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس آمده است، تاریخ دقیق آغاز عملیات، روز دوم اردیبهشت 1360 ثبت شده است. با این حال، در برخی منابع رسانه‌ای، تاریخ این رویداد به اشتباه یا بر اساس تعاریف متفاوت از زمان آغاز درگیری‌ها، اول اردیبهشت‌ماه عنوان شده است. در این عملیات، نیروهای متعددی از جمله یگان‌هایی از ارتش، سپاه، هوانیروز، بسیج و پیشمرگان کرد مشارکت داشتند. هماهنگی میان این نیروها در منطقه‌ای با شرایط سخت جغرافیایی، از جمله عوامل مهم در روند اجرای عملیات به شمار می‌رفت.

ارتفاعات بازی‌دراز به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و اشرافی که بر منطقه پیرامون داشت، از اهمیت عملیاتی بالایی برخوردار بود. در نتیجه، طراحی و اجرای عملیات برای بازپس‌گیری آن نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و استفاده از توان مشترک نیروهای درگیر بود.

در ادامه گزارش، به بررسی روند اجرای عملیات، موقعیت جغرافیایی منطقه، ترکیب نیروهای مشارکت‌کننده و نتایج حاصل از این اقدام نظامی پرداخته شده است. ادامه مطلب...


لیست کل یادداشت های این وبلاگ